Гръцки хотели | Хотели в Гърция - Указател за хотели в Гърция

Search hotels in Афитос стесняване на търсенето


хотели и апартамени в Афитос

36 хотели и апартамени в Афитос

Find an accommodation according your requirements

Please choose desired price range:

0 - € 117

How do you want to order your search?

Select number of stars for the accommodation:

Type of accommodation:


Най-популярните хотели в Афитос, Гърция

Anatoli
Апартамент

Anatoli

Anatoli се намира в село А̀фитос и разполага с частен плаж и градина. Предоставя апартаменти с възможност за самостоятелно готвене и пране, гледка към Егейско море и безплатен WiFi достъп до интернет. Град Нѐа Муданя̀ е...

 0.90 км from Афитос center


Studios Afitos
Къща за гости

Studios Afitos

Afitos Studios се намира на 50 метра от най-близкия плаж, на 300 метра от центъра на село Афитос на полуостров Халкидики. Предлага стаи с балкони или тераси с изглед към Торонейския залив.

 0.50 км from Афитос center


Stratos Hotel
Хотел

Stratos Hotel

Семейният хотел Stratos е централно разположен в живописното селище Афитос, само на 10 минути пеша от плажа. Предлага открит плувен басейн, детски басейн и басейн-бар. В общите части има безплатен Wi-Fi достъп до интерне...

 0.13 км from Афитос center


Rigas Hotel
Хотел

Rigas Hotel

Хотел Rigas е разположен в живописния Афитос. Кацнал на ръба на скалата, плувният басейн със свободна форма и удобни шезлонги предлага вълнуващи гледки към кристално синьото Егейско море, над което се издига хотелът.

 0.24 км from Афитос center


Eden Hotel
Къща за гости

Eden Hotel

Хотел Eden се намира на 800 метра от плажа, в центъра на селището Афитос в Халкидики. Той предлага стаи с възможност за самостоятелно готвене и пране, и балкон с изглед към басейна и градините.

 0.22 км from Афитос center


Hotel Zeus
Хотел

Hotel Zeus

Разположен в традиционното село Афитос в Халкидики, на 10 минути пеша от плажа, хотел Zeus е с плувен басейн и крайбрежен бар.

 0.37 км from Афитос center


Villa Elizabeth
Къща за гости

Villa Elizabeth

Традиционната вила Elizabeth се намира в само на 60 метра от плажа в село Афитос. Тя предлага напълно оборудвани помещения за настаняване със собствен басейн, стилно обзавеждане, панорамен изглед към Егейско море и безпл...

 2.34 км from Афитос center


Marianna
Апартамент

Marianna

Хотел Marianna e разположен сред тиха просторна градина, само на 200 метра от плажната ивица на Афитос в Халкидики. Предлага настаняване с възможност за самостоятелно готвене и пране, безплатен Wi-Fi и балкон с изглед къ...

 1.00 км from Афитос center


Arellis
Къща за гости

Arellis

Arellis е на 200 метра от плажа и в непосредствена близост до центъра на селището Афитос. Той предлага студиа с балкон с изглед към залива Торонеос. В общите части има безплатен Wi-Fi достъп.

 0.47 км from Афитос center


Achtis
Хотел

Achtis

Хотел Achtis е построен върху една от най-високите точки на традиционното село Афитос и предлага изглед към залива Торонеос и напълно оборудвани стаи с балкон с изглед към басейна.

 0.33 км from Афитос center


All 36 hotels & apartments in Афитос

  Search for hotels in destinations nearby Афитос