Гръцки хотели | Хотели в Гърция - Указател за хотели в Гърция

Тасос  


Search hotels in Тасос стесняване на търсенето


хотели и апартамени в Тасос

379 хотели и апартамени в Тасос

Find an accommodation according your requirements

Please choose desired price range:

0 - € 160

How do you want to order your search?

Select number of stars for the accommodation:

Type of accommodation:


  379 hotels in 18 destinations in Тасос

Erodios Studios
Къща за гости

Erodios Studios

Erodios Studios се намира само на 20 метра от плажа, в крайбрежното селце Скала Калирачи, и предлага безплатен Wi-Fi интернет и балкон с изглед към градината, планината или Егейско море.

 2.08 км from Skála Kallirákhis center


Arsinoi Stonehouses
Къща за гости

Arsinoi Stonehouses

Помещенията за настаняване на Arsinoi Stonehouses са пръснати сред пищни градини само на 150 метра от плажа Лименария на остров Тасос и на 1.5 километра от центъра на селото.

 2.75 км from Лименария center


Villa Mandani
Апартамент

Villa Mandani

Villa Mandani се намира на 400 метра от плажа Тарсанас в град Лименас. Предлага апартаменти с безплатен Wi-Fi интернет и обзаведен балкон с изглед към планините на остров Тасос. На 400 метра има ресторанти и барове.

 1.26 км from Лименас center


Villa Pegasos
Апартамент

Villa Pegasos

Villa Pegasos е удобно разположена на 400 метра от плажа, както и от центъра на курорта Хриси Амудия. Предлага климатизирани апартаменти с изглед към Тракийско море и безплатен достъп до Wi- Fi интернет.

 0.55 км from Криси Амудия center


Kipos Hotel
Къща за гости

Kipos Hotel

Хотел Kipos се намира в Лименас, столицата и пристанището на остров Тасос, с пряк достъп до магазините и механите. Хотелът предлага студиа и 2-етажни апартаменти с тераса, както и плувен басейн и прекрасна градина.

 0.10 км from Лименас center


Studios Evridiki
Апартамент

Studios Evridiki

Семейният Studios Evridiki се намира сред градина с маслинови дървета в град Лименас на остров Тасос и разполага с плувен басейн и тераса за слънчеви бани с шезлонги.

 0.80 км from Лименас center


Doukas
Къща за гости

Doukas

Doukas се намира само на няколко метра от плажа на село Пахис Рахони и предлага климатизирани стаи със самостоятелен балкон и изглед към морето и планината. В цялата сграда е осигурен безплатен Wi-Fi интернет.

 2.03 км from Скала-Рахониу center


Apollonio
Апартамент

Apollonio

Apollonio се намира на 500 метра от плажа Хриси Амудия и предлага помещения за настаняване с възможност за самостоятелно готвене и пране, както и безплатен Wi-Fi интернет във всички части. Освен това разполага с градина...

 0.53 км from Криси Амудия center


Villa Urania
Къща за гости

Villa Urania

Byblos Luxury Villa се намира сред голяма градина с овощни дървета, вековни маслинови дървета и лозя в куротното селище Skala Prinou.

 1.74 км from Ормос Прину center


Studios Thanasis
Апартамент

Studios Thanasis

Семейният Studios Thanasis е на 50 метра от плажа Трипити в Тасос. Той предлага помещения за настаняване с възможност за самостоятелно готвене и пране, безплатен Wi-Fi достъп и изглед към Егейско море.

 1.92 км from Лименария center